Tuotteet

BELIMO | CENTRA LINE | FIDELIX | OUMAN | PRODUAL

Tunnettut ja luotettavat tuotemerkit

Belimo

Luotettava virtausmittaus. Virtauksen luotettavalla mittauksella on ratkaiseva merkitys HVAC-järjestelmien energiatehokkuuden optimoinnissa.

Paineriippumaton virtauksenrajoitusventtiili PIFLV. Energiatehokkuutta vyöhykesovelluksiin. PIFLV on paineriippumaton virtauksenrajoitusventtiili, joka on suunniteltu erityisesti ON/OFF-jäähdytysvyöhykesovelluksiin.

Modbus- ja BACnet®-ratkaisut Belimolta.

Belimo tarjoaa laajan valikoiman Modbus- ja BACnet®-yhteensopivia lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin kenttälaitteita. Nämä kahden väylän protokollat ovat nyt saatavilla yhteen toimilaitteeseen yhdistettynä, ja ne voidaan valita ja ohjelmoida helposti. Lisättyjen datapisteiden ansiosta integrointi on vieläkin helpompaa.

Centra Line by Honeywell

Honeywellillä on yli 3500 tuotetta käsittävä rakennusautomaation tuotevalikoima, sekä laaja valikoima erilaisia automaatiojärjestelmiä.

CentraLine’s core competency is integrated building management. The brand stands for tailored, intelligent solutions for office buildings, schools, shops, hotels, universities, mixed-usage buildings, and many other facilities of all sizes. CentraLine solutions are based on leading Honeywell technology, such as the Niagara framework, enabling truly integrated building management – from HVAC control, lighting and shading, access control, fire alarm systems, closed-circuit television (CCTV), lifts, elevators, etc. through to complete energy management solutions. The focus is on optimizing energy consumption by networking the various different systems within a building.

Fidelix

Fidelix Rakennusautomaatio -Kohti yhä tehokkaampaa talotekniikan hallintaa. Tehokas ja skaalautuva työkalu talotekniikan täydelliseen hallintaan.

Luotettava ja toimintavarma Fidelix-rakennusautomaatiojärjestelmä takaa kaikenlaisille ja -kokoisille rakennuksille pitkän elinkaaren. Palvelukonseptimme perustuu yhteen mahdollisimman tehokkaasti hallittavaan kokonaisuuteen.

Avoimiin rajapintoihin perustava järjestelmä muodostaa helposti hallittavan, yhteensopivan ja energiatehokkaan talotekniikkaratkaisun. Fidelixin luotettava ja kustannustehokas järjestelmäratkaisu on osoitus suomalaisen tuotekehityksen ja projektiosaamisen edistyksellisyydestä.

OUMAN

Ouman Flexiot on nykyaikainen rakennusautomaatiojärjestelmä joka joustaa ja skaalautuu kiinteistön tarpeiden mukaan. Sen kautta hallitaan kiinteistön talotekniikkaa, seurataan energian kulutusta ja valvotaan olosuhteita.

Ouman Flexiot -järjestelmä rakentuu muutamasta avainkomponentista. Vapaasti ohjelmoitava Ouflex-automaatiojärjestelmä uusine laajennus-I/O-kortteineen luo pohjan modernille skaalautuvalle automaatiolle. Langaton mittausjärjestelmä Ouman Wireless mahdollistaa reaaliaikaisen datan keruun kohteesta.

Ouman Ounet -nettivalvomon avulla koko kiinteistön taloteknisiä prosesseja voidaan ohjata ja valvoa yhdestä paikasta – ajasta ja paikasta riippumatta. Myös vanhemmat Ouman-yksikkösäätimet voidaan liittää osaksi kokonaisautomaatiota M-LINK-verkkosovittimen avulla.